Zakendoen met een Nederlands MICE-bureau: 5 voordelen

goMICE is al een aantal jaar ook zeer actief in België. Zo wordt goMICE ook zeer regelmatig gevonden door nieuwe klanten en bedienen we al jaren Belgische vaste klanten. En daar zijn we best een beetje trots op. Ik ben Anita van Maanen, Managing Director van goMICE en in dit blog laat ik u kennismaken met 5 voordelen bij het zakendoen met een Nederlands MICE-bureau. Leest u mee?

Waar staat MICE voor?

MICE is een afkorting voor Meetings, Incentives, Congressen en Events en is een term die de overgewaaid is vanuit Engeland en inmiddels wereldwijd wordt gebruikt. goMICE is gespecialiseerd in het organiseren van meetings, incentives, congressen en events en doet dit met een betrokken team van Projectmanagers voor opdrachtgevers wereldwijd.

goMICE-in-Belgie-5

^ Ons kantoor in Rotterdam

goMICE voor Belgische opdrachtgevers

Wanneer we vragen aan onze klanten waarom zij graag bij goMICE in Nederland hun groepsreizen onderbrengen dan zijn de antwoorden zeer uiteenlopend. Na een kort onderzoek onder onze opdrachtgevers komen we tot de volgende 5 voordelen om als Belgisch bedrijf zaken te doen met een Nederlands MICE-bureau:

  1. goMICE is een onderdeel van een wereldwijde organisatie, namelijk UNIGLOBE Alliance Travel. Dit betekent dat we een grote inkoopkracht hebben aan de achterkant en aan de voorkant een hele persoonlijke organisatie;
  2. goMICE houdt alles in eigen hand en werkt niet samen met allerlei derde partijen. Dit werkt niet alleen kostenbesparend, maar het zorgt er ook voor dat we de volledige regie houden bij een project zodat wij kwaliteit kunnen waarborgen;
  3. goMICE staat bekend als een zeer betrouwbare partij. Wij hebben hospitality en service hoog in het vaandel staan. Dit zeggen wij niet alleen zelf, maar onze opdrachtgevers ook. Klik hier om meer dan 150 reviews te lezen van onze opdrachtgevers;
  4. Door bij een Nederlands bedrijf te boeken kunnen er mogelijk belastingvoordelen ontstaan;
  5. goMICE wordt ook vaak door mond-op-mond reclame gevonden, wat natuurlijk veel vertrouwen wekt bij nieuwe opdrachtgevers.

Nieuwe, maar ook bestaande opdrachtgevers in België

Momenteel zijn we voor een groot aantal (soms nieuwe) relaties een aantal groepsreizen (incentive reizen) aan het voorbereiden.

goMICE-in-Belgie-5

^ Een groep van 70 personen op reis naar Split & Hvar

Zo zijn we momenteel een groot aantal reizen naar uiteenlopende bestemmingen aan het voorbereiden voor de Belgische markt. Waaronder een reis waar ik zelf direct betrokken bij ben. Deze reis gaat naar een bestemming die in mijn top 5 van incentive bestemmingen valt, namelijk: Dubai!

Een incentive reis naar Dubai

Een bestemming waar we als goMICE helemaal uit kunnen pakken. In dit geval gaat het om een reis van 5 dagen en een kleine honderd deelnemers. Zoals altijd laten we niets aan het toeval over en zijn de voorbereidingen al een paar maanden in volle gang. In november zal er nog een voorinspectie plaatsvinden. Linda (de Projectmanager) en ik zullen dan afreizen naar Dubai om alle details ter plaatse te bespreken. De reis zal in januari 2019 plaatsvinden en uiteraard zal ik dan verslag doen van deze geweldige reis!

goMICE-in-Belgie-5

^ Een groep op reis in Kroatië 

Bent u van plan binnenkort met een groep op reis te gaan? Neem dan ook contact met ons op en ervaar zelf de voordelen!

goMICE-in-Belgie-5

^ Ons team van specialisten!

Click to Hide Advanced Floating Content

5 voordelen bij het zakendoen met een Nederlands MICE-bureau!