Accountmanager Ilona stelt zich voor

goMICE, onderdeel van UNIGLOBE Alliance Travel werkt met een professioneel team van 40 gespecialiseerde medewerkers verdeeld over 3 kantoren (Rotterdam, Arnhem en Goes). De specialisten van goMICE werken met veel plezier vanuit ons kantoor in Rotterdam aan de Wilhelminakade. Wij van goMICE organiseren Meetings, Incentives, Congressen, Events, Sportreizen, Trainingskampen, Inspiratiereizen en Business Club Reizen. Wij regelen ook feilloos vliegtickets voor groepen. 

goMICE Accountmanager Ilona

Deze keer stelt goMICE Accountmanager Ilona zich voor. Ilona heeft haar afstudeerstage af kunnen ronden op de reserveringsafdeling op het kantoor in Tiel (inmiddels Arnhem). Sinds 2016 is zij definitief gaan werken voor goMICE en sinds 2017 actief als accountmanager. Hieronder stellen wij drie vragen aan Ilona.

Paspoort goMICE Accountmanager Ilona

Drie vragen aan goMICE Accountmanager Ilona:

Wat vind je leuk aan je werk?

Ik haal voldoening uit mijn werk als opdrachtgevers van goMICE tevreden zijn en ook blijven. Ook vind ik het een uitdaging om nieuwe relaties te overtuigen van de expertise en ervaring van goMICE. Daarnaast vind ik het erg leuk om dagelijks contact te hebben met collega’s.

Voor welke reis mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Je kunt mij ‘s nachts wakker maken voor een rondreis in Amerika of Nieuw Zeeland. Die rondreis zou ik dan willen maken met een camper! Geweldig lijkt me dat! Ik vind Amerika en Nieuw Zeeland beide prachtige bestemmingen. Het lijkt me geweldig de prachtige natuur en cultuur daar te ontdekken. Ook lijkt me de vrijheid van het reizen met een camper een geweldige ervaring! Dus daarvoor mag je me ‘s nachts zeker wakker maken!

Waarom vind je dat een opdrachtgever voor goMICE moet kiezen?

Wat ik vaak hoor van bestaande relaties is dat ze erg blij zijn met het oog voor detail bij goMICE. Wij zorgen er voor dat je onbezorgd op reis gaat en dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Wij ontzorgen een opdrachtgever volledig en dat is bij het organiseren van reizen voor grote groepen erg prettig.

Onze doelstelling is altijd dat men als reiziger een unieke ervaring krijgt tijdens een reis. Wij zorgen er dus niet alleen voor dat het voor de opdrachtgever goed geregeld is, ook alle deelnemers willen wij zo volledig als mogelijk ontzorgen en een unieke ervaring laten beleven.

Als laatste wil ik er aan toevoegen dat het team van goMICE zoveel kennis en ervaring in huis heeft, dat zij voor alle uitdagingen wel een oplossing hebben! Niets is hun te gek!

Don’t go without us!

Na deze korte introductie, ben ik heel benieuwd naar uw verhaal! Wij helpen u graag met het organiseren van uw volgende groepsreis of meeting! Neem contact met mij op via: 010-2412045 of mail naar Hello@goMICE.nl.

Click to Hide Advanced Floating Content

5 voordelen bij het zakendoen met een Nederlands MICE-bureau!