goMICE Consultant Nadia stelt zich voor

goMICE, onderdeel van UNIGLOBE Alliance Travel werkt met een professioneel team van 40 gespecialiseerde medewerkers verdeeld over 3 kantoren (in Rotterdam, Arnhem en Goes). De specialisten van goMICE werken vanuit het kantoor in Rotterdam aan de Wilhelminakade. Wij van goMICE organiseren Meetings, Incentives, Congressen, Events, Sportreizen, Trainingskampen, Inspiratiereizen en Business Club Reizen. Wij verzorgen daarnaast vliegtickets voor groepen.

goMICE Consultant Nadia

Deze keer stelt goMICE Consultant Nadia zich voor. Nadia werkt in totaal bijna 2 jaar bij goMICE. Wij stellen vier vragen aan Nadia.

Paspoort goMICE Nadia - MICE: Meetings, Incentives, Congressen en Events

Vier vragen aan goMICE Consultant Nadia:

Wat vind je leuk aan je werk?

Het is een hele leuke, afwisselende baan, waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan. Alle reizen, meetings en events die we organiseren zijn weer anders. Hierdoor is iedere dag ook anders!

Wat is het leukste wat je wel eens hebt georganiseerd voor een opdrachtgever van goMICE?

Tot nu toe vond ik het organiseren van een tweedaags event heel erg leuk. Het was een tweedaags evenement met daarin verschillende workshops, activiteiten, een winterbarbecue, een pubquiz en een overnachting. Een compleet pakket waar je wekenlang intensief mee bezig bent. Als dat uiteindelijk allemaal vlekkeloos met blije gasten en een tevreden opdrachtgever, dan krijg ik daar veel voldoening uit.

Een ander geweldig event waar ik aan heb bijgedragen was een feestavond in après-ski stijl. Voor dit feest was niets te gek! Er kwamen diverse bekende artiesten optreden en er werden zelfs mascottepakken van dieren besteld voor het management om in rond te lopen. Het blog, inclusief alle foto’s van dit event bekijk je hier.

Voor welke reis mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Eigenlijk voor elke reis wel, maar het liefst voor een reis naar een warme bestemming met mooie natuur en vol avontuur.

Waarom vind je dat een opdrachtgever voor goMICE moet kiezen?

Bij goMICE is niets te gek, we geven ons voor de volle 100% voor elke opdracht. We doen er alles aan om de klant een mooie reis te bezorgen door service en het geven van advies. Door het reislustige karakter van ons team zijn wij bekend met de meeste populaire incentive bestemmingen, waardoor we voor elke groep een advies op maat kunnen maken.

Don’t go without us!

Na mijn korte introductie, ben ik heel benieuwd naar uw verhaal! Wij helpen u graag met het organiseren van uw volgende meeting, incentive reis, congres of event! Neem contact met mij op via: 010-2412045 of mail naar Hello@goMICE.nl.

Click to Hide Advanced Floating Content

5 voordelen bij het zakendoen met een Nederlands MICE-bureau!