goMICE Consultant Rosa stelt zich voor

goMICE, onderdeel van UNIGLOBE Alliance Travel werkt met een professioneel team van 40 gespecialiseerde medewerkers verdeeld over 3 kantoren (Rotterdam, Arnhem en Goes). De specialisten van goMICE werken vanuit ons kantoor in Rotterdam aan de Wilhelminakade. Wij van goMICE organiseren Meetings, Incentives, Congressen, Events, Sportreizen, Trainingskampen, Inspiratiereizen en Business Club Reizen. Wij regelen ook vliegtickets voor groepen.

goMICE Consultant Rosa

Deze keer stelt goMICE Consultant Rosa zich voor. Rosa werkt in totaal 11 jaar bij de UNIGLOBE organisatie en sinds 4 jaar bij UNIGLOBE Alliance Travel waar goMICE een onderdeel van is. Wij stellen vier vragen aan Rosa.

Paspoort goMICE Consultant Rosa

Vier vragen aan goMICE Consultant Rosa:

Wat vind je leuk aan je werk?

Het eerste wat ik erg prettig vind is dat we heel professioneel werken. Daarnaast vind ik het geweldig mijn creativiteit kwijt te kunnen in mijn werk en ook het zelfstandig kunnen onderhandelen met opdrachtgevers.

Ik werk met plezier bij goMICE omdat ik kan blijven ontwikkelen. Ondanks dat ik ruim 25 jaar in deze branche werk, leer ik dagelijks nieuwe dingen. Reizen en vliegtuigen zijn mijn passie, en ik vind het heerlijk hier dagelijks mee bezig te zijn.

Ook vind ik het fijn dat ik een goede en super flexibele manager heb, die me uitstekend aanstuurt. In ons team is elke werkdag een feestje! We zijn er met en voor elkaar. Dat zie ik om me heen niet vaak!

Wat is het ‘gekste’ wat je wel eens hebt meegemaakt bij een opdrachtgever van goMICE?

Enige tijd geleden werd een groep Afrikaanse dansers uitgenodigd door de Nederlandse overheid om op te treden. Met een kist grote houten kostuums (300 kilogram) vlogen ze naar Nederland, in een grote Boeing. Maar de terugreis ging via Brussel en het vliegtuig van Amsterdam naar Brussel was te klein om de kist met houten kostuums te vervoeren. De groep weigerde te vertrekken zonder hun kostuums!

Wij stonden voor een uitdaging en hadden niet direct de oplossing voor handen. Maar toen heb ik gevraagd aan de groep om de houten kostuums aan te trekken en te proberen in het vliegtuig te gaan zitten. En dat lukte! Het paste net, maar de groep kon zo naar Brussel vliegen. Een collega heeft toen de houten kist met de bedrijfsauto naar Brussel gereden en daar geregeld dat de klant probleemloos en op tijd aansluitend door kon vliegen naar Afrika.

Voor welke reis mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Ik vind het geweldig om te reizen, vooral met een vliegtuig. Je mag mij wakker maken voor een trip naar New York, Barcelona of voor een bezoek aan een club op Ibiza!

Waarom vind je dat een opdrachtgever voor goMICE moet kiezen?

Vanwege onze expertise en ervaring. We ontzorgen de opdrachtgever in zijn geheel, wat een tijd- en kosten besparing oplevert. En als er tijdens een reis een oplossing moet worden gezocht doen wij er alles aan om het te regelen. Niets is ons te gek!

Don’t go without us!

Na mijn korte introductie, ben ik heel benieuwd naar uw verhaal! Wij helpen u graag met het organiseren van uw volgende groepsreis of meeting! Neem contact met mij op via: 010-2412045 of mail naar Hello@goMICE.nl.

Click to Hide Advanced Floating Content

5 voordelen bij het zakendoen met een Nederlands MICE-bureau!