goMICE Consultant Talitha stelt zich voor

goMICE, onderdeel van UNIGLOBE Alliance Travel werkt met een professioneel team van 40 gespecialiseerde medewerkers verdeeld over 3 kantoren (in Rotterdam, Arnhem en Goes). De specialisten van goMICE werken vanuit het kantoor in Rotterdam aan de Wilhelminakade. Wij van goMICE organiseren Meetings, Incentives, Congressen, Events, Sportreizen, Trainingskampen, Inspiratiereizen en Business Club Reizen. Wij verzorgen daarnaast vliegtickets voor groepen.

goMICE Consultant Talitha

Deze keer stelt goMICE Consultant Talitha zich voor. Talitha werkt in totaal zo’n 2 jaar bij goMICE. Wij stellen vier vragen aan Talitha.

Paspoort goMICE Talitha - MICE: Meetings, Incentives, Congressen en Events

Vier vragen aan goMICE Consultant Talitha:

Wat vind je leuk aan je werk?

Het is een hele leuke, afwisselende baan, waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan. Alle reizen, meetings en events die we organiseren zijn weer anders. Hierdoor is iedere dag anders!

Wat is het leukste wat je wel eens hebt georganiseerd voor een opdrachtgever van goMICE?

Na 5 maanden werkzaam te zijn voor goMICE heb ik een reis mogen organiseren voor 250 (!) medewerkers van een grote energiemaatschappij in Nederland. Dit was een enorme gave uitdaging. We hebben de klant een hotel in het centrum kunnen aanbieden evenals, unieke lunch en diner locaties door de hele stad en diverse andere incentive activiteiten.

Het hoogtepunt werd de feestavond in het thema Venetiaans Carnaval. We vonden een oud opera gebouw en toverde dit om tot een spetterende feestlocatie helemaal in het thema. Een inspectiereis zorgde ervoor dat we alles tot in de puntjes konden regelen, met als resultaat een fantastische incentive reis en een hele enthousiaste en tevreden opdrachtgever.

Voor welke reis mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Ik ben altijd in voor een leuke en avontuurlijke reis. Bestemmingen die ik graag nog zou willen bezoeken zijn Myanmar, Namibië en New York.

Waarom vind je dat een opdrachtgever voor goMICE moet kiezen?

Voornamelijk vanwege het maatwerk wat wij bieden. Bij elke opdracht denken wij mee, hebben wij oog voor detail en onderhandelen wij (voor de opdrachtgever) met leveranciers voor de scherpste tarieven. Kortom, we maken van uw wensen werkelijkheid!

Don’t go without us!

Na mijn korte introductie, ben ik heel benieuwd naar uw verhaal! Wij helpen u graag met organiseren van uw volgende groepsreis of meeting! Neem contact met mij op via: 010-2412045 of mail naar Hello@goMICE.nl.

Click to Hide Advanced Floating Content

5 voordelen bij het zakendoen met een Nederlands MICE-bureau!