goMICE Projectmanager Lotte stelt zich voor

goMICE, onderdeel van UNIGLOBE Alliance Travel werkt met een professioneel team van meer dan 40 gespecialiseerde medewerkers verdeeld over 3 kantoren (in Rotterdam, Arnhem en Goes). De specialisten van goMICE werken vanuit het kantoor in Rotterdam aan de Wilhelminakade. Wij organiseren MeetingsIncentivesCongressenEventsSportreizenTrainingskampenInspiratiereizen en Business Club Reizen. Wij verzorgen daarnaast vliegtickets voor groepen.

Projectmanager Lotte

Deze keer stelt goMICE Projectmanager Lotte zich voor. Lotte is sinds 1 augustus 2017 in dienst bij goMICE. Wij stellen vijf vragen aan Lotte.

Projectmanager van goMICE Lotte Brandwagt stelt zich hier voor!

Wat vind je leuk aan je werk?

Ik vind het erg leuk dat je als Projectmanager bij het gehele proces van een reis of event betrokken bent: van de allereerste aanvraag, het voorbereidingsproces en de uitvoer tot de uiteindelijke evaluatie. Daarnaast is het werk erg afwisselend: het ene moment bel je met je contactpersoon uit IJsland, het volgende moment onderhandel je met een hotel in Japan, het is nooit saai!

Voor welke reis mogen we je ’s nachts wakker maken?

Je mag mij altijd wakker maken voor een bezoekje aan de zee! Of het nou de Caribische Zee, de Indische Oceaan of ‘gewoon’ de Noordzee is: ik vind het allemaal heerlijk.

Waarom vind je dat een opdrachtgever voor goMICE moet kiezen?

goMICE doet niets liever dan het creëren van onvergetelijke belevenissen. Projecten worden met veel plezier tot in de kleinste details uitgewerkt door een enthousiast en goed op elkaar ingespeeld team. Daarnaast is goMICE in het bezit van een IATA-licentie waardoor wij de tickets direct in onze verschillende wereldwijde reserveringssystemen boeken. Hierdoor zijn wij in staat om de scherpste tarieven te boeken tegen de meest gunstige voorwaarden. Een groot bijkomend voordeel waarmee wij ons onderscheiden!

Wat is het leukste wat je hebt georganiseerd voor een opdrachtgever van goMICE?

Aangezien ik op dit moment ruim een maand in dienst ben heb ik zelf nog geen events of reizen voor goMICE georganiseerd. Uiteraard ben ik al wel intensief betrokken bij erg leuke projecten; denk bijvoorbeeld aan een incentive reis naar een Zuid-Europese bestemming, een futuristisch event in ons eigen land en een handelsmissie naar het oosten van Europa.

Vertel eens wat meer over je favoriete bestemming

Dubai is niet alleen een fijne vakantiebestemming, het is ook een zeer geschikte bestemming voor een incentive reis. Wanneer je er het vliegtuig uit stapt bevindt je je direct in een compleet andere wereld. Een futuristische skyline met torenhoge wolkenkrabbers, enorme shoppingmalls, over de top weelderige luxe, heerlijke temperaturen, een uitgestrekte woestijn én een kraakheldere zee….Dubai heeft het allemaal. Mijn favoriete activiteit is het Dunebashen waarbij je in 4WD’s op hoge snelheid door de woestijn en haar rode zandduinen rijdt. Tip: maak een stop om de prachtige zonsondergang over het Hajar gebergte te zien. Een reis naar Dubai is echt een onvergetelijke ervaring!

Click to Hide Advanced Floating Content

5 voordelen bij het zakendoen met een Nederlands MICE-bureau!